tirsdag 4. desember 2012

ISKALDT og HEALING

Luke 4: knirk knirk i ledd OG i snøen. Lufta er lyseblå og nydelig klar. VI kan "skryte" av 11 minus i dag, men jeg heiser ikke flagget. 11 minus på vestlandet, er minst det doble pga fuktig luft. Så her fyres det med ved, og vi kler oss i ull fra innerst til ytterst. 

Tror jeg tar en morgenmeditasjon i kulda:


Vi er samlet her på denne kloden og vi sender fred og kjærlige tanker ut til alle jordens mennesker og dyr. 

Vi ber om at vi alle må leve i harmoni.

Husk at vi kan kommunisere hjerte til hjerte og tanke til tanke.

Det er ingen veier eller hav som skiller oss. 

Det er ingen ting vi ikke kan, vi kan alt. 

Vi skal bare lære å ha et åpent hjerte. 

La oss alltid hjelpe og gi den hjelp vi kan.

Fyll hjertet ditt med kjærlighet. 

Hva er eteriske bånd?

Det er usynlige bånd som knytter deg sammen med andre mennesker og ting du har møtt på din vei. Hvis du har et usunt forhold til en person, det være seg en venninne, en eks-kjæreste, eller en forelder, så er det mulig å kappe over disse båndene.
Det er kun den usunne delen av forholdet som blir kuttet bort, ikke den gode delen. Når båndene er kuttet kan du sende lys inn i dem for å hele prosessen. Det kan være svært energitappende å opprettholde slike bånd til alle du noensinne har møtt, så om du er av typen som har med mye mennekser å gjøre til daglig og du føler deg litt tappet for energi, kan det å kappe over disse båndene være en idé. Om du ikke tror på det, skader det uansett ikke å prøve. I verste fall har du fått deg 10-15 minutters hvile 

Forestill deg båndene som tøyelige rør, der følelser og energier kan passere. Alle mennesker du noensinne har møtt, er du knyttet til med slike rør (også kalt eteriske bånd), selv om det er noen du kanskje bare har møtt én gang. Så fort to personer møter hverandre, blir et slikt bånd opprettet.

Det er ikek bare mennesker man oppretter slike bånd til. Det kan også være usunne forhold til mat, alkohol, trening, jobb, penger og mye mer. Alt du føler du ikke har et sunt forhold til kan det være lurt å kappe. Nok en gang må det undertsrekes at det kun er det usunne i forholdet som forsvinner, ikke det sunne.

Gjør følgende:
Når du legger deg om kvelden, lukk øynene og pust dypt noen ganger. Påkall Erkeengel Michael enten høyt eller inni deg. Be ham og hjelp til å få kuttet dine eteriske bånd, og sende lys inn i dem når han er ferdig. Ligg bare helt rolig og observer hva som skjer. Avhengig av hvor sensitiv du er og om du klarer å fokusere og ikke tenke på at du burde tatt ut av oppvaskmaskinen før du la deg, så skal du faktisk fysisk kunne kjenne at det napper litt i huden. Når Michael er ferdig ber du ham sende deg healing, og ikke glem å takke!

Takk alltid englene og hjelperne din!

2 kommentarer:

Jeg setter pris på kommenterer i bloggen min. TAKK!