tirsdag 20. november 2007

En eldgammel bønn

En eldgammel bønn for å lage et "hellig rom ved healing".

Til vinden fra Sør:

Store slange, sno ditt lys omkring oss. Lær oss å kaste fortiden slik du kaster ditt skinn, å trå lett på jorden. Lær oss skjønnhetens vis.

Til vinden fra Vest:

Moder jaguar, beskytt vårt medesinrom. Lær oss fredens vei, hvordan vi skal leve ulastelig. Vis oss veien forbi døden.

Til vinden fra Nord:

Kolibri, bestemødre og bestefedre, våre eldre. Kom og varm hendene ved ilden, hvisk til oss i vinden. Vi ærer dere som var her før oss, og dere som skal komme etter, våre barns barn.

Til Vinden fra Øst:

Store ørn kondor, kom til oss fra den oppadstigende sol. Hold dine vinger over oss. Vis oss fjellene vi bare tør drømme om. Lær oss å fly vinge mot vinge med den store ånd.

Moder Jord:

Vi er samlet i helbredelse av alle mine barn. Steinfolket, plantefolket. De firbente, de tobente, de krypende. De som har finner, pels og de som har vinger. Alle våre slektninger.

Fader sol, bestemor måne, stjernenasjonene. Store ånd, du som er kjent ved tusen navn, og du som er uten navn. Takk for at du har ført oss sammen og lar oss synge livets sang.

-----------------------------------------

Jeg ville vel bare si at vi er så heldige som faktisk har den muligheten at vi KAN bære oss selv, og andre, når vi sliter litt med innsia vår. For jeg tror at INGEN får mer enn man klarer å ta, selv om det virker for mye akkurat der og da, kommer man ut på den andre sia og er et større og rikere og visere menneske!

Så vi fortsetter, med å bære oss selv og andre og dermer er sirkelen virkelig en sirkel!

---------------------------------------

Dere må høre denne



STANS HENRETTELSEN AV BARN

I løpet av de siste 17 år er 25 mindreårige lovbrytere henrettet i Iran. Samme skjebne kan vente minst 75 iranske barneforbrytere som i dag sitter i iranske fengsler med en dødsdom.

Her er noen av de mindreårige som nå sitter fengslet i påvente av henrettelse: Makwan Moloudzadeh, 19 år (13 år), Ali Mahin Torabi, 21 år (16 år), Behnam Zare´, 18 år (15 år) og Delara Darabi 20 år (17 år). I parentes alder da forbrytelsen angivelig ble begått.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter pris på kommenterer i bloggen min. TAKK!